קציצות עוף מטוגנות – מתכון קל לקציצות עסיסיות ומושלמות
המרכיבים-
בערך כ- 60-700 גרם עוף טחון טרי
חופן כוסברה או פטרוזיליה
בצל
קישוא
ביצה
3 כפות פירורי לחם
2 שיני שום כתוש
מלח
פלפל שחור
כורכום
פפריקה
קורט קינמון וכמון או ראס אל חנות
אופן ההכנה –
לקצוץ בצל וירק במעבד מזון
להוסיף לעוף . לגרד את הקישוא (אפשר גזר)
להוסיף את כל שאר המרכיבים לערבב לתערובת אחידה .
לשים במקרר לחצי שעה.
לחמם שמן במחבת שטוחה
בעזרת ידיים לחות לגלגל לביבות ולטגן היטב משני צדדים להשחמה
בתאבון