קטגוריות
Uncategorized

קציצות עוף מטוגנות – מתכון קל לקציצות עסיסיות ומושלמות

 

 

Oshrat Chernin

קציצות עוף מטוגנות – מתכון קל לקציצות עסיסיות ומושלמות

 

המרכיבים-

בערך כ- 60-700 גרם עוף טחון טרי

חופן כוסברה או פטרוזיליה

בצל

קישוא

ביצה

3 כפות פירורי לחם

2 שיני שום כתוש

מלח

פלפל שחור

כורכום

פפריקה

קורט קינמון וכמון או ראס אל חנות

אופן ההכנה –

לקצוץ בצל וירק במעבד מזון

להוסיף לעוף . לגרד את הקישוא (אפשר גזר)

להוסיף את כל שאר המרכיבים לערבב לתערובת אחידה .

לשים במקרר לחצי שעה.

לחמם שמן במחבת שטוחה

בעזרת ידיים לחות לגלגל לביבות ולטגן היטב משני צדדים להשחמה

בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version