עוגיות טחינה ממש טעימות
רוחמה אבו
המרכיבים-
שני שליש כוס טחינה גולמית (כ-160 מ”ל)
שני שליש כוס סוכר (כ-120 גרם)
200 גרם חמאה
3 כוסות קמח רגיל (כ-420 גרם)
כף אבקת סוכר
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל-160 מעלות,
מערבבים את כל החומרים (אפשר במיקסר, אפשר במיקסר ידני ואפשר גם בידיים),
קורצים מהבצק חתיכות קטנות, לשים ביד, מגלגלים לכדור ומועכים מעט,
מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה,
מכניסים לתנור ל-15-20 דקות. העוגיות מוכנות כשהן בצבע זהוב בהיר. היזהרו לא לתת להן להשחים, כי אז הפריכות שלהן נעלמת,
מוציאים את העוגיות מהתנור ומחכים שיתקררו,
בוזקים בעדינות אבקת סוכר דרך מסננת קטנה.