עוגיות שקדים סהרונים
המתכון של שרה יוסף
המרכיבים-
200 גרם מזולה רכה אפשר חמאה
1/2 כוס אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית מיץ לימון
גרידת לימון
1 כוס קמח שקדים
2 כוסות קמח מנופה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
1 ביצה גודל לארג׳
אופן ההכנה –
לשים הכל בקערה וללוש עד לקבלת בצק רך ונעים.
לגלגל לסהרונים ולהניח על נייר אפיה.
ולאפות 180 מעלות בערך רבע שעה תלוי בתנור .
כשמוכן לפזר אבקת סוכר
בהצלחה