קטגוריות
עוגות פרווה עוגיות

מתכון לעוגיות סהרוני שקדים נדירות

 

 

שרה יוסף

עוגיות שקדים סהרונים

המתכון של שרה יוסף

 

המרכיבים-
200 גרם מזולה רכה אפשר חמאה
1/2 כוס אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית מיץ לימון
גרידת לימון
1 כוס קמח שקדים
2 כוסות קמח מנופה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
1 ביצה גודל לארג׳
אופן ההכנה –
לשים הכל בקערה וללוש עד לקבלת בצק רך ונעים.
לגלגל לסהרונים  ולהניח על נייר אפיה.

ולאפות 180 מעלות בערך רבע שעה תלוי בתנור .
כשמוכן לפזר אבקת סוכר
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version