קטגוריות
טבעוני

תפוחי אדמה עם קראנץ’ מטורף

תפוחי אדמה עם קראנץ’ מטורף מאת – Shoshana Baruch המרכיבים –  10 תפוחי אדמה גדולים עם הקליפה (עדיפות לאדומים) 5-6 כפות שמן זית כף שום כתוש כף אבקת מרק בצל מלח ופלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה –  תחילה נחמם תנור מראש ל200 מעלות. את תפוחי האדמה נחצה ל2 באורך ונניח על תבנית עם נייר […]

קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת תפוזים בחושה וקלה – בדיוק כמו בארומה

עוגת תפוזים בחושה וקלה – בדיוק כמו בארומה מאת – אווה טבט המרכיבים –  4 ביצים כוס סוכר חצי כוס שמן רגיל כוס מיץ תפוזים כוס קמח תופח כוס סולת כוס קוקוס לסירופ הרטבת העוגה: כוס מיץ תפוזים(אפשר לשלב גם מים) חצי כוס סוכר אופן ההכנה –  ראשית נשים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר ונתחיל […]

קטגוריות
עוגיות

עוגיות בוטנים מתכון מנצח

פרסות בוטנים  מתכון מנצח מאת שונטל אשר   המרכיבים- 4 כוסות בוטנים מולבנים קלויים וטחונים 2 כוסות סוכר 1 שקית סוכר וניל כף קינמון 3 כפות קמח קלוי מעט על מחבת חצי כפית זנגביל לא חייב כפית אבקת אפייה 2 ביצים 2 חלמונים אופן ההכנה- את הבוטנים קולים בתנור עד לצבע זהוב לא לשרוף לטחון […]

קטגוריות
בשר

מרק שעועית מחמם ומנחם ליום חורף קר

  מרק שעועית מחמם ומנחם ליום חורף קר מאת – סוניה לוי המרכיבים –  קוביות בשר בקר מספר 8 (אפשר גם כתף מספר 5) 3 כוסות שעועית לבנה מושרת לילה קודם בצל גדול חתוך גס 2-3 גבעולי סלרי+עלים עגבנייה קצוצה 3 כפות רסק עגבניות 10 שיני שום (עדיפות לכתושות) חופן כוסברה קצוצה לתיבול: כף מלח […]

קטגוריות
עוגות עוגות גבינה

רולדת וניל גבינה ולוטוס

  עוגת רולדה מהממת עם לוטוס מאת הגר דהן רולדת גבינה לוטוס   המרכיבים– 5 חלבונים כוס סוכר 5 חלמונים חצי כוס שמן כוס קמח כפית אבקת אפיה קורט מלח אופן ההכנה – להקציף חלבונים עם הסוכר. להוסיף חלמונים ושאר המרכיבים . לשטח את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת עם נייר אפיה. לאפות 15 […]

קטגוריות
צמחוני

פשטידת ברוקולי – מתכון מנצח

פשטידת ברוקולי ב3 דק׳ דלת קלוריות (יחסית כן, ) פיתרון מושלם לערב חברים פשטידת ברוקולי מתכון מנצח מאת – Merav Tamam המרכיבים-  3 ביצים. 3 כפות קמח. גביע קוטג׳. שמנת חמוצה גביע כפית מלח. חבילה פרחי ברוקולי טרי כ- חצי קילו (לחלוט כמה דקות במים רותחים ) או ברוקולי קפוא. אופן ההכנה – מערבבים הכל […]

קטגוריות
עוגות ראש השנה

עוגת תפוחים של פעם – טעם של נוסטלגיה

  עוגת תפוחים של פעם💚 טעם של נוסטלגיה המרכיבים- 4 ביצים 2 כוסות קמח מנופה אבקת אפיה סוכר וניל כפית תמצית וניל כפית גרירת לימון כוס שמן כוס ורבע סוכר כף קינמון 6 תפוחים זהובים אופן ההכנה – את התפוחים מקלפים ומנקים מגרעינים. לחתוך לפרוסות דק. לשמן תבנית עגולה לחמם תנור ל180 מעלות רגיל בקערה […]

קטגוריות
עוגיות

עוגיות חמאה ממכרות ב- 5 דקות

  מכורה על עוגיות חמאה יצאו טעימות לתה וקפה מתכון עוגיות חמאה מאת – נטליה המרכיבים- 2 וחצי כוסות קמח חצי כוס סוכר שקית סוכר וניל 3 חלמונים או ביצה 200 ג’ר חמאה/מחמאה או מרגרינה אחרת חצי כוס קמח שקדים לגרד מלימון קליפה אופן ההכנה – לשים במיקסר וו גיטרה את החמאה והקמח עם הסוכר […]

קטגוריות
סלטים צמחוני

מתכון למטבוחה חצילים מתכון מנצח לסלט טעים בטירוף

של אורה ארגוב   המרכיבים-  2 חצילים 8 עגבניות בשלות 8 שיני שום 2 פלפל ירוק חריף רבע כוס שמן כוס מים כף סוכר כפית כמון כפית פפריקה מתוקה כפית פלפל סודני גרוס צ’ילי אופן ההכנה – את החצילים חותכים לקוביות קטנות . לקלף חציל בעזרת קולפן לפסים כמו זברה לחתוך לקוביות קטנות . לשים […]

קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות גבינה

העוגה הכי מבוקשת על בני הבית, עוגת גבינה פרורים

העוגה הכי מבוקשת על בני הבית, עוגת גבינה פרורים מאת סיגלית עמגר   המתכון עפ”י קרין גורן   המרכיבים- 2 כוסות קמח שקית אבקת אפייה שליש כוס סוכר שקית וניל 200 גר’ חמאה 4 חלמונים מלית – 2 מיכלים של שמנת מתוקה כוס סוכר חבילה אינסטנט וניל גביע שמנת חמוצה 250 גר’ גבינה לבנה אופן […]

Exit mobile version