קטגוריות
בשר חגים ראש השנה

צלי כתף 5 ברוטב פטריות ויין לבן

צלי כתף מספר 5 ברוטב יין לבן ורכז רימונים עם פטריות

מתכון באדיבות איטל איטלי

רך ונימוח
החומרים :
חלק בשר צלי כתף מס 5 פרוס מהקצב בקוטר של 2 ס”מ
גזר
סלרי
בצל
4 שיני שום
מלח
פלפל אנגלי
עלי דפנה
שמן זית
2 כפות רכז רימונים
קופסה פטריות שלמות
חצי כוס חד פעמי יין לבן
3 כפות סילאן
קורט ראס אל חנות
2 כפות של אבקת פטריות או אבקת מרק עוף

צלי כתף 5 ברוטב פטריות ויין לבן

אופן ההכנה:
בסיר רחב נטגן את נתח הצלי  משני הצדדים דקה כל צד.
לאחר שסיימנו נכניס את כל הנתחים בסיר אחד ונמלא מים רותחים.
נוסיף גזר צרור סלרי פלפל אנגלי ועלי דפנה בצל אחד 4 שיני שום מלח .
נבשל שעתיים. מכוסה על אש נמוכה.
לאחר שעתיים נסנן את הציר ונשמור בצד.
בסיר חדש רחב נטגן פטריות נוסיף את היין הלבן ונטגן 2-3 דק כדי שהאלכוהול של היין יתאדה .
נוסיף את שאר התבלינים כולל הסילאן ורכז הרימונים נוסיף מהציר ונבשל על אש נמוכה עוד שעה וחצי
ואתם מקבלים צלי כתף רך עם טעמים של גן עדן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version