פסטייה פרגיות
מרכיבי המנה –
חבילה עלי פילו מופרדים
שמן
למילוי-
חצי קילו לפחות פרגיות שטופות וקצוצות דק
2 בצלים קצוצים
2 כפות סילאן או דבש
שקדים פרוסים
לפחות חצי כוס צימוקים, חמוציות ועוד פירות יבשים מכל סוג
מלח פלפל שחור
בהרט
פסטייה פרגיות חגיגית
הכנת המנה –
לטגן היטב את הבצל.
להוסיף את הפרגיות ולהמשיל לטגן
להוסיף 2 כפות סילאן
וגם שקדים פרוסים
צימוקים
מעט מלח ופלפל .
לערבב הכל עד שהפרגית צלוייה היטב. ולהוריד מהאש ולקרר
לשמן כל עלה בעזרת מברשת עם ספריי שמן
לכווץ את העלה כמו מניפה לסגור צד אחד ולמלא במלית.
להתחיל לסגור
ולגלגל ולהפוך על גבי נייר אפייה.
ולהכניס לתנור שחומם מראש 190 מעלות עד שמזהיב
תלחצו על הקישור לסירטון הדרכה