מג’דרה מהממת שיטה ממש קלה להכנה
מרכיבים-
כוס אורז – יסמין מומלץ
חצי כוס עדשים שחורות/ירוקות
בצל גדול
מלח
פלפל כמון
אופן הכנה –
נשרה את העדשים שעה במים.
נסנן ונבשל 5 דקות במים רותחים או עד שהן נעשות רכות- לא יותר מידי. נסנן .
נבשל את האורז במים רותחים עם מלח, כמו שמבשלים פסטה עד שהוא מבושל היטב בערך 20 דקות.נסנן היטב.
נטגן בסיר בצל עם שמן עד שהוא מתקרמל ונעשה זהוב יפה.
נוסיף את האורז והעדשים לתוך הבצל ונמשיך בטיגון עוד 2-3 דקות.נתבל כמובן בתבלינים.