מתכון לבצק פריך נדיר רב שימושי לעוגיות – לכל העוגיות הפריכות
מומלץ לשתף ולשמור את המתכון
יובל
המרכיבים –
קילו קמח
שקית אבקת אפיה
2 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
כוס סוכר
3/4 כוס מים
300 גרם חמאה/תחליף- נטורינה /מחמאה/מזולה
רבע כפית מלח
חצי כוס שמן
אופן ההכנה –
נכניס את המצרכים למעבד מזון או למיקסר ונעבד רק עד לקבלת בצק אחיד וחלק. במידה ולא התאחד תוסיפו כף מים.
ניתן לבצק לנוח במקרר לפחות שעה.
אפשר להכין מראש ולאחסן במקרר
אפשר להקפיא.
בצק מעולה לכל סוגי העוגיות, תחתית לעוגות,טארטים וכו’
אפשר להוריד בכמות הסוכר .
תרצו לקבל עוד מתכונים ממני ?
מצטרפים לקבוצה שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים