קטגוריות
חלבי עוף ראש השנה

שניצל הפוך מכירים ? -קודם הפירורים ואחר כך הביצה טעם גן עדן

Tehila Yamin
שניצל הפוך
פשוטו כמשמעו
קודם הפירורים ואח״כ הביצה לפני שנכנס לשמן לטיגון.
טעם גן עדן-
בדיוק כמו שסבתא שלי הייתה מכינה וזה סופג פחות שמן רק שתדעו !
 מתכון מאת תהילה ימין 
המרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס לשניצל
בערך 2 כוסות פירורי לחם הלבנים
מעט אבקת שום
מעט פפריקה
2-3 ביצים עם מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה –
בקערה שמים פירורי לחם
ומוסיפים אבקת שום פפריקה ומלח מערבבים
טובלים כל פרוסת חזה עוף בפירורים.
מחממים שמן במחבת  טובלים בביצה ומניחים בשמן ,לא מנערים כל הטעם זה החביתה שמצפה אותו .
בהצלחה

שניצל הפוך מכירים ? -קודם הפירורים ואחר כך הביצה טעם גן עדן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version