כמה פשוט ככה טעים… אבל טעים אי-אפשר להפסיק לאכול
דינה שרעבי
תבנית מלבנית
מתכון- פשטידת לקט ירקות
המרכיבים-
שקית סנפרוסט לקט ירקות או כרובית /ברוקולי
6 ביצים
8 כפות מיונז
8 כפות קמח תופח אוסם
2 כפות גדושות מרק בצל
לחמם תנור על 180
תבנית מלבנית 20/30
אופן ההכנה –
לערבב
הכל בקערה אחת
לשמן את התבנית לאפות 180 מעלות עד שמזהיב
בהצלחה ובתאבון.
* את הפשטידה אפשר להכין גם משקית ירקות אחרת כמו כרובית או ברוקולי.
11 תגובות על “פשטידה ב- 5 דקות מלקט ירקות של סנפרוסט”
כן פעם היה פשוט וטעים זכור לי שהיו מבשלים מרק ירקות עשיר בירק חצי מהירקות מהמרק הלך לערב לפשטידה לא רק ירקות כל שארית אוכל נהפך לפשטידה עם קצת תוספת הגיע הזמן לעשות לא זכור לי מתי עשיתי תודה לך👍🌸
פשטידה במקורה עשויה משאריות
איזה כמות של לקט ירקות צריך ?
שקית
נפלא מחר אני מכינה,
נראה משהו משהו, עומדת להכין .
היי, עומדת להכין את הפשטידה, האם יש צורך להפשיר את הירקות קודם?
האם ניתן להוסיף גבינה כלשהי ?
תודה על תשובה מהירה
אפשר לחלוט במים רותחים – אפשר להוסיף גבינות
לא לבשל את הירקות לפני???.
לא
תודה,