הכנתי עוגת שוקולד נדירה וטעימה
ממש רכה ונמסה בפה
היא מופחתת בסוכר
מי שרוצה להוסיף עוד רבע כוס סוכר
המרכיבים-
כוס שוקולית
כוס קמח תופח
כוס שמן
חצי אריזה של שמנת מתוקה 125 מ”ל
4 ביצים
2 כפות גדושות של נוטלה או שוקולד השחר
לקרם שוקולד-
חצי אריזה של שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה –
נערבב במטרפה את הביצים ,נוסיף שמנת ואז את כל המרכיבים.
נערבב עד שנקבל תערובת חלקה.
נעביר לתבנית קוטר 24 או 26
נאפה בערך 40 דקות על 180 מעלות – העוגה צריכה להיות יציבה במרכז.
לאחר שהעוגה התקררה נכין קרם שוקולד
נחמם במיקרו שמנת
נכניס לתוכה שוקולד.
נחכה עד שימס
נערבב היטב ונשפוך מעל העוגה
עוגת שוקולד שוקולית מעולה ומופחתת בסוכר
4 תגובות על “עוגת שוקולד שוקולית מעולה ומופחתת בסוכר”
לא הבנתי , זה בלי סוכר בכלל?
כן יש מתיקות מהשוקולית וממרח שוקולד אפשר להוסיף עוד אבע כוס למי שאוהב מתוק מאוד
נראית טוב. תודה
תודה