פרחי כרובית מטוגנים – איריס ישראלוב
המרכיבים-
2 כרוביות בינוניות
3 ביצים
2 כוסות קמח
כף אבקת אפייה
מלח
פלפל שחור לפי טעם
מים כמה שנכנס
אופן ההכנה –
חתכתי 2 כרוביות לפרחים.
הרתחתי עם מים ומלח כמה דקות ממש לריכוך קל.
סיננתי,הכנתי בלילה של 3 ביצים ו2 כוסות קמח, כף אבקת אפייה,מלח,פלפל ומים עד שנהיה מרקם כמו של טחינה,
טבלתי,טיגנתי וזללתי
בתאבון זה פצצה !
תגובה אחת על “פרחי כרובית מטוגנים”
אפשר לאחר הטיגון.
לשים פרוסות שום בסיר עם מעט שמן . להוסיף את פרחי הכרובית. לערבב בקערית מיץ מלימון אחד, מעט כורכום ופלפל שחור ומים ולשפוך על הכרובית. ליצירת רוטב אפשר להוסיף עוד מים . לבשל כמה דקות על אש נמוכה . לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך. יוצא טעים מאד.