מצטרפים לקבוצה שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
פסח מתקרב בצעדי ענק!!
בלינצ’ס כשררר שתפו שישמר לכן
בלינצ׳ס ללא גלוטן וכשר לפסח
מאת עינת חנניה
המרכיבים לבלילה-
500 גרם קמח תפוח אדמה
3 כוסות וחצי מים (חד פעמי שתיה קרה)
כפית שטוחה מלח
5 כפות שמן
4 ביצים
חצי שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה-
להניח בקערה את קמח תפוחי האדמה ולהוסיף את המים לערבב, בעזרת מטרפה ידנית, זה יהיה קצת קשה לעבוד עם הקמח שנוגעים בו נוזלים אז לאט לאט
מוסיפים ביצים אחת אחת , שמן וחצי אבקת אפייה ומלח
טורפים היטב
משמנים מחבת של בלינצ׳ס עם מעט ספריי שמן
מעבירים בעזרת מצקת עד כיסוי שטח המחבת ושופכים לקערה שארית, מטגנים כדקה ומיד הופכים על נייר אפייה וכך הלאה
כל כמה בלינצ׳סים לערבב את הבלילה כי קמח תפוח האדמה מעט שוקע בתחתית , במידה ויש צורך מוסיפים מעט מאוד מים .
10 תגובות על “מתכון לבלינצ’ס כשר לפסח”
אני עושה אותו הדבר,יוצאים הרבה עלים,ממלאה במלוח וגם מתוק
הכל נראה מעולה
מתכון מנצח
לגמריי
תודה . .טעים מאד
אפשאר מתכון לתוכן של הבליצ
גבינות טוב טעם עם קצת צימוקים סוכר וניל וסוכר
יפה.
מתכוונת להכין .
תודה
תודה רבה הולכת להכין. פסח כשר ורגוע. אמן.
אפשר לחמם את הבלינצ’ס בתנור?