פשטידה בקלי קלות
מאת – הדר אאולוב
שהטעם והיופי נפגשים
מתכון של אמא שלי היקרה
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה
5-7 ביצים תלוי בגודל של התפוחי אדמה
שיהיה קצת דליל לא יותר מדיי סמיך
כפית מלח
כפית מרק עוף
צרור פטרוזליה קצוצה
חצי כפית כורכום
חצי כפית מרק בצל (מי שאוהב בצל)
אופן ההכנה –
את תפוחי האדמה להרתיח במים עד שהם רכים
מסננים מהמים ומועכיםלפירה.
מערבבים עם שאר המרכיבים היטב .
מחממים שמן בסיר בנוני -קטן קצת עמוק
שופכים את התערובת ומטגנים כמה דקות
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 40 דק בערך
על אפיה
בתאבון