קטגוריות
טבעוני עוגיות

מקלות שומשום וזעתר קריספים

מקלות שומשום וזעתר קריספים
מאת – מירי משה
המרכיבים-
3.5 כוסות קמח לבן
1/2 כוס שמן זית/קנולה
1 כוס בירה
כף חומץ
כף שטוחה מלח
3 כפות זעתר
3 כפות סוכר
1 שן שום כתוש
אופן ההכנה –
לערבב הכל בקערה, להניח ל 15 דקות.
בידיים משומנות מעט ליצור מקלות ולגלגל בשומשום , ולאחר מכן להניח בתבנית (כמה שיותר דק, יותר קריספי).
לאפות בתנור שחומם מראש על 220 מעלות כ10-15 דק עד שהמקלות משחימים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version