קטגוריות
טבעוני צמחוני

מתכון לג’חנון אליפות המקורי תוצרת בית

רחלי מוקרי

ג’חנון אסלי תיימני תוצרת בית

שבת אצלנו אוכלים ג’חנון

מאת – רחלי מוקרי

קילו קמח
5 כפות סוכר
כפית מלאה מלח
5 כפות סילאן
מים 2 וחצי כוסות לפי הצורך
כפית אבקת אפייה
בערך – 300 -250 גרם מרגרינה או חמאה רכה  למרוח
אופן ההכנה –
נלוש את המרכיבים במיקסר 10 דקות לבצק  נעים וגמיש לא דביק ולא קשה.
ניתן לבצק לנוח חצי שעה ואז נחלק לכדורים שווים ונניח על תבנית עם שמן נכסה.
ושוב ניתן לבצק לנוח חצי שעה .
נפתח עם הידיים כל כדור על משטח משומן לבצק דק דק.
נמרח מרגרינה או חמאה את כל המשטח נקפל מהצדדים לאמצע ונגלגל לגליל.
רחלי מוקרי
נשים בתוך תבנית ג’חנון עם נייר אפיה.

נכסה ונכניס כל הלילה לתנור 90-100 מעלות

רחלי מוקרי

מתכון לג’חנון אליפות המקורי תוצרת בית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version