קטגוריות
חלבי עוגיות

הכי קלות וטעימות שיש! עוגיות שוקולד ציפס!

צילום – Gili Baruch
עוגיות שוקולד ציפס הכי קלות וטעימותתתת שיש!
מאת – Gili Baruch
המרכיבים –
הכל לפי כוס חד פעמית חמה
(לא חייב במיקסר)
4 ביצים
כוס שמן
כוס ורבע סוכר
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
4 כוסות קמח
כוס שוקולד ציפס
אופן ההכנה-
במיקסר עם וו גיטרה
מתחילים לערבב את הרטובים
ולאחר מכן מוסיפים את היבשים.
בסוף מוסיפים שוקולד ציפס.
במידה ויוצא דביק לשמן טיפה את הידיים ,
לעשות כדורים קטנים עם מרווחים , כי הם נפתחים באפיה.
לחמם תנור ל 170 מעלות טורבו עד שהם נפוחים ומעט זהובים.
צילום – Gili Baruch

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version