עוגת טורט שיש
הכי פשוטה, הכי טעימה
מתכון מאת – תמי בר ישי
המרכיבים-
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
כוס מים / מיץ
2 כפות פודינג וניל
שקית אבקת אפיה
2 וחצי כוסות קמח
קורט מלח
אופן ההכנה-
להפריד 6 ביצים
להקציף חלבונים, כשנוצר קצף בועות להוסיף בהדרגה כוס וחצי סוכר.
כשהקצף יציב ונוקשה, להוריד מהירות הקצפה ולהוסיף בסדר הבא :
6 חלמונים
1 כוס שמן
1 כוס מים
א.אפייה
2 כפות פודינג וניל
2.5 כוסות קמח
לערבב כמה שפחות, עד שכל החומר נטמע…. במהירות הכי נמוכה.
למראה שיש, לקחת כוס מהבלילה ולהוסיף לה 2 כפות קקאו ו-2 כפות מים חמים, לערבב, ולהוסיף לבלילה הלבנה ולקשקש עם שיפוד.
150 מעלות, כ-45 דקות
נאפה בסיר ג’חנון קוטר 26, מרפדת בנייר אפייה רק את התחתית, לא לשמן את השוליים של הסיר
*הכנתי בכוס השתייה הקרה*