קטגוריות
עוגות עוגות שוקולד

עוגת שוקולד ממש גבוהה בתבנית אנג’ל

צילום -דינה חיים

עוגת שוקולד גבוהה ועשירה

המתכון מאת – דינה חיים

המרכיבים-
שתי כוסות וחצי קמח
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
6 ביצים
כוס שמן
כוס סוכר
כוס מים
ציפוי-
150 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה/צמחית
אופן ההכנה –
לשים בקערה את הקמח השוקולית הקקאו ולערבב.
להוסיף את המים והשמן .
להפריד את הביצים את החלמונים להוסיף לתערובת.
את החלבונים להקציף עם הסוכר ואז להוסיף לתערובת בהדרגה בתנועות קיפול.
לחמם תנור מראש 170 מעלות.
למזוג  את התערובת של העוגה לתבנית אנג’ל משומנת.
זמן אפיה כ- 50 דקות עד שעה
לאחר קירור להמיס את הציפוי יחד ולשפוך מעל העוגה – לקשט בסוכריות .
בתאבון
מי ששואל זאת התבנית
אם אין כזו תבנית – אפשר בכל תבנית קוטר 26 גם עם חור גם בלי או במלבנית 20/30

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version