פשטידת בצל ופיטריות
טעימה בטירוף
מתכון לפשטידת בצל ופיטריות
מאת – Carmela Kochavi
המרכיבים-
פיטריות – בין 5 ל10 (תלוי בגודל) סלסלה וחצי
2 בצלים
כפית שום כתוש
כוס קמח
כוס חלב
1/4-1/2 כוס שמן אפשר חמאה
3 ביצים
קורט מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה-
מטגנים במחבת עם קצת מהשמן או החמאה את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לטגן ולערבב עד לזהוב יפה.
.
משאירים את המחבת בצד כ- 10 דקות, רבע שעה להתקררות.
בינתיים בקערה מערבבים את כל שאר המרכיבים עד שהתערובת אחידה וללא גושים.
לאחר צינון מוסיפים את הבצל והפיטריות לתערובת ומערבבים הכל יחד.
מוזגים לתבנית ומכניסים לתנור בין חצי שעה ל 45 דקות ב 180 מעלות.
גודל תבנית 24-26 קוטר
בתאבון