קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת תפוחים ואגוזים שמעלפת את החושים

צילום – קרן גן חיים

עוגת תפוחים מעלפת את החושים

מאת – קרן גן חיים

המרכיבים-

4 ביצים

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

כוס סוכר

קצת מלח בקורט

3/4 כוס שמן

קליפת תפוז מגורדת

3 תפוחים מגורדים גס (סמיט)

לתערובת מעל העוגה –

לערבב 50 גרם אגוזי מלך גרוסים

כפית קינמון

כף סוכר

אופן ההכנה –

בקערה לערבב את כל החומרים לתערובת חלקה .

למזוג לתבנית עם חור משומנת היטב.

לפזר אגוזים עם קינמון וסוכר.

אפייה 170 מעלות 50 דקות או לבדוק את העוגה,

אם קיסם יוצא יבש מהאמצע של העוגה.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version