קטגוריות
טבעוני

בייגלה עם שומשום סמיט

 

סימה בר

לא צריך לנסוע עד יפו או ירושלים נכין בבית בקלות

 

המרכיבים-

חצי קג קמח

כף וחצי שמרים יבשים

2 כפות סוכר

רבע כוס שמן

כף מחוקה מלח

300 מ”ל מים

ציפוי

מים עם סילאן

ושומשום

2 כוסות קלוי

אופן ההכנה-
ללוש את כל המצרכים במיקסר 10 דקות.

לתת לבצק לתפוח.

לחלק ל 6 כדורים , לתת מנוחה קצרה.לפתוח ולעשות בייגלה בצורת טבעת.

לטבול במים חמים עם 2 כפות סילן ואז לטבול בשומשום.

אפיה לתנור 25 דקות מחומם 180 מעלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version