קטגוריות
הבלוג של יובל חגים עוף ראש השנה

תבשיל חגיגי עם ארטישוק ירושלמי

תבשיל בטטה קסבייה

מאת – ירדנה ג’אנח

המרכיבים –

10 יח’ ארטישוק ירושלמי

קילו כרעיים ושוקיים של עוף

רבע כוס שמן

חצי ראש שום כתוש

כף פפריקה

חצי כפית כורכום

מלח ופלפל שחור

חופן פטרוזיליה או כוסברה.

אופן ההכנה – 

לקלוף את הארטישוק הירושלמי ולהרתיח במים עם מלח ולימון  לכ15 דקות.

בתוך סיר רחב לשים את העוף ולטגן עם השמן והתבלינים .

לאחר מכן להוסיף את השום ואת הארטישוק הירושלמי.

לכסות במים לבשל עד לרתיחה ולהוריד את הלהבה למשך שעה וחצי .

צילום – ירדנה ג’אנח

בהמשך הבישול להוסיף לרוטב את הפטרוזיליה והכוסברה בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version