קטגוריות
בשר ראש השנה

אסאדו מעלף בתנור לכבוד החג

Daniella Moshe Nail Instructor
צילום – Daniella Moshe Nail Instructor
אסאדו מעלף בתנור לכבוד החג
מתכון מאת – דניאלה משה
המרכיבים-
נתח קילו וחצי אסאדו טרי
 3-4 כפות שמן זית
2 כפות חרדל דיזון
3 כפות סילאן/דבש
שיני שום קלוף 10
מעט מלח גס
פלפל גרוס
1-2 ענפים רוזמרין טרי
מעט אבקת מרק בצל(לא חובה) כף
בצלי שאלוט,
תפוא קטנים
אופן הההכנה –
ממליצה לתבל את האסאדו לילה לפני שיספוג טעמים (לעשות בו גם חריצים קטנים) להכניס הכל יחד לתבנית שמתאימה לתנור. לכסות.
לחמם תנור ל220 מעלות לאפות 20 דק ולהוריד ל170
בערך 4 שעות(לבדוק מידי פעם אם רך)
כל הזמן שיהיה עטוף עם נייר כסף ולעשות בו חורים קטנים- שימו נייר אפיה ואז נייר כסף.
ולבסוף להוריד את הנייר ולתת מכת חום לצבע (בערך 10-15)
קל,פשוט וטעים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version