מלבי פרווה נדיר בטעמו מתכון מאת – דבורה אוזנה
המרכיבים –
פחית חלב קוקוס
250 גר אריזה קצפת ריצ׳
כוס מים
חמש כפות קורנפלור
שלושת רבעי כוססוכר
כפית מי ורדים
לעיטור
סירופ מלבי קנוי
קוקוס
פיסטוק גרוס
אופן ההכנה –
מרתיחים את את כל המרכיבים למעט הקורנפלור והמים ומי וורדים.
מביאים לרתיחה
ממיסים את הקורנפלור במים.
מוסיפים את המים והקורנפלור ומי וורדים מערבבים היטב ללא גושים. כל הזמן מערבבים בעזרת מטרפה,עד שמסמיך מעט.
מוזגים לקינוחיות או צלחות הגשה , מצננים היטב בקרור.
מעטרים לפני הגשה כמובן שניתן להכפיל כמויות
בהצלחה
זה ממכר ראו הוזהרתם😋