קטגוריות
חגים צמחוני ראש השנה

מתכון טנזיה לחג תבשיל פירות יבשים

 

צילום – אילנית בניזרי

מתכון טנזיה לחג תבשיל פירות יבשים

קבלו את המתכון המושלם של אילנית בניזרי 

המתכונים של אילנית בניזרי ופתרונות למטבח

טנזיה – פירות יבשים תוספת לאורז או קוסקוס
המרכיבים
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן
3 כפות סילאן
2 כפות סוכר
מקל קינמון
½ כפית כורכום או זעפרן
כוס מים רותחים
10 שזיפים מיובשים מגולענים
10 משמשים מיובשים
כוס צימוקים
6 תאנים מיובשות חצויות
½ כוס חמוציות
כוס שקדים חצויים או בוטנים חצויים
שומשום לקישוט
אופן ההכנה-
נשרה את הפירות היבשים במים חמים כ-10 דקות לריכוך ונסנן.
נטגן את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה ונוסיף את הסילאן והתבלינים.
נוסיף את הפירות היבשים ומקל הקינמון עם כוס מים חמים על להבה נמוכה עד לצמצום הנוזלים.
במחבת נפרדת נטגן קלות את הפיצוחים.
לאחר מכן נוסיף מעל הפירות היבשים את הפיצוחים ונפזר שומשום לעיטור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version