מתכון לפרסבורגר פרג ! פרג זה החיים ❤️
מאת – מלי קרדוניס לאון
המרכיבים–
2 כוסות קמח רגיל
1/3 כוס אבקת סוכר
3/4 כפית שמרים יבשים
1/3 כוס חלב
1 ביצה
100 גרם חמאה
מילוי :
1/3 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
2 כפות דבש
40 גרם חמאה
250 גרם פרג
ביצה
אופן ההכנה –
ללוש מרכיבי הבצק במיקסר עד שאחיד ולהכניס למקרר.
המילוי – מרתיחים על הגז כאשר רותח מוסיפים 250 גרם פרג טחון
וביצה אחת לערבב טוב ולמקרר
לחלק את הבצק ל 2
לרדד כל חלק ולשים בקצה חצי מהמלית .רולד לקפל אחת על השניה כמו בתמונה. לתת לזה התפחה חצי שעה.
למרוח ביצה ולתנור 180 מעלות לחצי שעה בהצלחה .
5 תגובות על “מתכון לפרסבורגר פרג”
אך לקפל לא הבנתי
ויוצא רולדה אחת
לרדד דק – לשים מילוי בקצה ולקפל לגליל
יש לי שאלה,במילוי יש ביצה או רק למרוח?
במילוי להכניס את הביצה או למרוח אותה בסוף תודה
במילוי ותשאירי קצת למרוח למעלה