מתכון עוגיות ביסקוטי איטלקיות
המתכון מאת – נעמי ברוכין
המרכיבים –
כוס סוכר
3 ביצים
כף מיץ לימון
כפית תמצית וניל
1.5 כפיות אפקת אפיה
1/4 כפית מלח
2.1/4 כוסות קמח
תוספות פיצוחים –
כוס פיקנים, כוס שקדים, חצי כוס פיסטוקים, כוס חמוציות,
חצי כוס תאנים/צימוקים.
אופן ההכנה –
לערבב את הביצים והסוכר בקערה ולהוסיף את שאר החומרים (חוץ מהפיצוחים)עד שמתקבל בצק חלק.
בשלב זה להוסיף את הפיצוחים לערבב עם כף.
להרטיב את הידיים ולחלק את הבצק ול 2 וליצור שני מלבנים ארוכים וצרים.
לאפות בתנור בחום של 180
25-30 דקות. להוציא ולקרר, לחצי שעה.
אפשר לקרר ולהכניס לפריזר לקצר תהליך.
פורסים פרוסות דקות. ומכניסים לתנור שוב. מורידים את חום התנור
ל170 ואופים עוד בין 8-10 דקות.
לזיגוג השוקולד לא חייב ,
100 גרם שוקולד מריר וכפית שמן להמיס במיקרו.
נעומי❤️