קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

מתכון רולדה ללא גלוטן – רולדה במילוי קרם שוקולד

 

שושנה גולן

מתכון רולדה ללא גלוטן – רולדה במילוי קרם שוקולד

רולדת במילוי קרם שוקולד ללא גלוטן
מאת –שושנה גולן
המרכיבים-
5 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 כף שמן
4 כפות מלאות קורנפלור(אפשר קמח רגיל)
קרם שוקולד:
 אסטנט פודינג שוקולד
 כוס חלב/חלב צמחי לפרווה
שמנת מתוקה/שמנת צמחית
אופן ההכנה-
להפריד את הביצים,
במיקסר להקציף במהירות גבוהה חלבונים ולהוסיף סוכר בשתי פעמים עד שנוצר קצף יציב.
להנמיך את המהירות ולהוסיף את החלמונים, שמן ולבסוף לנפות את הקורנפלור,
לסדר נייר אפייה משומן בתבנית התנור , לשפוך את הבלילה ולמרוח על נייר האפיה, לאפות בחום 180c
9-10 דקות עד לקבלת צבע זהוב/ חום בהיר
להוציא מהתנור לגלגל בעזרת מגבת
לאחר שמתקרר לפתוח ולמרוח את הקרם ולגלגל לרולדה
לקשט

 

 

תגובה אחת על “מתכון רולדה ללא גלוטן – רולדה במילוי קרם שוקולד”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version