לביבות חנוכה
מאת – הדר אאולוב
המרכיבים –
4 תפו”א אדמה
1 בצל גדול
2 ביצים
פטרוזיליה קצוצה
כף וחצי פירורי לחם
4 כפות קמח
1 שקית אבקת אפיה
לתיבול :
חצי כפית מלח פלפל
חצי כפית מרק עוף
חצי כפית כורכום
אופן ההכנה –
בפומפייה נגרד את תפו”א והבצל (מומלץ לסחוט מנוזלים לאחר הגירוד).
נערבב בקערה יחד את כל מרכיבי הלביבה
לעיסה אחת (אפשר להניח בצד כחצי שעה לחיזוק טעמים).
נעשה לביבות לא גדולות מידי ונטגן בשמן חם במחבת רחבה.
תגובה אחת על “איזה לביבות טעימות – לביבות חנוכה הכי טעים שיש”
הלביבות נראות מעולה, אפשר לאפות אותן בתנור או רק לטגן?