לחשו – מרק סולת מרוקאי מתכון למרק סולת מנחם
אין כמו מרק לחשו מרק סולת ביום קריר שכזה
המתכון מאת – אתי בוהדנה
אופן ההכנה –
אתי בוהדנה להרתיח מים בסיר לשים 6 שיני שום כתוש,
מעט שמן ומלח ומעט מרק עוף לפזר קצת עלי כוסברה קצוצה ,לתת רתיחה טובה של כרבע שעה.
לאחר מכן לקחת כוס חמה עם סולת לשפוך ולערבב ולבחוש כל הזמן כמו דייסה ,על מנת לא ליצור גושים יש לציין שכמות הסולת תלויה בנפשות שאוכלות מהמרק -אפשר להגדיל כמות מים סולת ובהתאם לכך גם תבלינים.
כשמגישים לפזר חופן כוסברה ולשים מעל ולשים מעט פלפל לבן
בתיאבון ובהצלחה