קבב רומני אסלי 35 יחידות
מאת – יוסף נחום
המרכיבים –
1 ק”ג בשר חזה בקר
1 ק”ג בשר אסדו ללא עצם
1 ראש שום גדול (לטחון עם הבשר)
1 כף מלח שטוחה
1 כפית פלפל שחור
2 כוסות סודה מבקבוק
1 כף סודה לשתייה
אופן הכנה –
טוחנים את הבשר פעמיים עם השום.
לקערה מוסיפים כוס וחצי של סודה את המלח והפלפל השחור. לשים את הבשר שיהיה דביק ומוסיפים את אבקת הסודה לשתייה, מערבבים היטב עם חצי כוס הסודה הנותרת ושופכים על הבשר. מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה וחצי מנוחה.
לאחר המנוחה מוציאים , עושים את הקבבים ומניחים על המנגל שהוכן מראש .
כדאי שהאש לא תהיה גבוהה, ויש לכם מתכון פצצתי של קבב רומני אסלי ! שיהיה לכם בתאבון !
6 תגובות על “מתכון לקבב רומני אסלי”
הייתי מוסיף לזה קוביה של שומן כבש.ואז תבין איזה טעם יוצא לך מבטל תסודה לגמרי שאר התבלינים מוסיף פטרוזיליה בטחינה והצל
אפשר
ואז זה לא קבק רומני
אז קיבלת קבב ישראלי מקומי. ולא מיטיטי רומני.
נכון
השומן מילא למי שאוהב
אבל גם פטרוזיליה …! זה כבר לא רומני אסלי. עברת אל מחוזות אחרים