קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת התפוחים המושלמת שלי – מומלץ להכין ומיד !

 

איריס משה
עוגת התפוחים המושלמת
משתפת בכיף מתכון מוצלח מאוד !
מאת – איריס משה
תבנית אינגליש גדולה של חלה – או 24 עגולה
המרכיבים-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
א. אפיה
חצי כוס שמן
רבע כוס מים רותחים
שתי כפיות דבש
שתי כפיות קינמון
קורט מלח
כוס אחת קמח
3 תפוחים זהובים קלופים
חתוכים קוביות קטנות מצופות בשתי כפיות סוכר חום
אופן ההכנה –
לערבב במטרפה ביצים שלמות עם סוכר
להוסיף שמן מים ואז יבשים
להוסיף את התפוחים ,
לרפד תבנית אינגליש בניר אפיה לשמן טיפה ואז לשפוך את הבלילה ולאפות על 170 מעלות עד שהעוגה שחומה יפה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש
לזלף מעט דבש  או מייפל בעוד העוגה חמה .

תגובה אחת על “עוגת התפוחים המושלמת שלי – מומלץ להכין ומיד !”

תודה. את כל כך צודקת. ראיתי, עשיתי, טעמתי ו… לא יכולתי להפסיק ״לנשנש״ אותה. קלה מאד וטעימה מאד. ושוב – תודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version