נשיקות!!!
מאת – Hen Moshe-zada
המרכיבים –
200 גרם חלבון (להיזהר שלא יכנס חלמון!!!!)
400 גרם סוכר
אופן ההכנה –
בקערת נירוסטה נשים את החלבונים נערבב היטב,
ונניח על בן – מרי (סיר עם מעט מים רותחים, ועליו להניח את הקערה כשהמים לא יגעו בתחתית הקערה) .
לערבב היטב עם מטרפה עד מסה חמימה למגע, ושנוגעים עם האצבע הסוכר נמס והמסה חלקה.
להוריד את הקערה, לנגב את התחתית היטב מהאדים, ולהעביר למיקסר נקי ויבש.
להקציף כ10 דק’ עד מרנג יציב לזילוף.
לקחת תבנית, להניח ב4 קצוות נקודות מרנג ומעל נייר אפייה ולהדק היטב(על מנת שהנייר לא יזוז בעת האפייה).
לזלף עם שקית זילוף וצנתר נשיקות ,לאפות בטורבו ב80 מעלות כ2.5-3 שעות עד שהן אפויות ויבשות לגמרי.
בהצלחה !!!