כרובית צלוייה בתנור טעים אשש
מאת – מירב יעקובי
המרכיבים –
כרובית שלמה
חצי כוס חומץ
4 כפות מיונז
מעט שמן
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
חצי כפית כורכום
אופן ההכנה –
בקערה עם מים וחומץ , טובלת את הכרובית כרבע שעה כדי שלא יהיו תולעים ואחכ שוטפת אותה.
מרתיחה בסיר מים ושמה אותה משני הצדדים שתתרכך כ10 בערך.
בתבנית שמה נייר אפיה ומניחה את הכרובית.
לוקחת צלוחית ושמה
את המיונז, השמן, והתבלינים.
לאחר מכן מורחת על כל הכרובית
ומכניסה לתנור לחום 200 מעלות עד שמשחים.
בהצלחה !