קטגוריות
Uncategorized

עוגת ריבה ופירורים של פעם גם פרווה

 

Fanny Danino
עוגת בצק פריך וריבה עם אגוזים ופירורים
והיא גם פרווה
מאת – פאני דנינו
המרכיבים-
200 גרם מרגרינה מומסת/או חמאה
5 חלמונים
2 אבקת אפיה
5 כפות סוכר
2 סוכר וניל
600 גר’ קמח עם הבצק דביק את מוסיפה עוד קמח עד שיש לך בצק רך ונעים
אופן ההכנה-
לערבב את כל החומרים של הבצק ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים . אם צריך אז להוסיף עוד קמח.
מחלקים את הבצק לרבע .ושלושת רבעי.
את הרבע מכניסים למקפיא
ואת השאר משטחים בתבנית גדולה של התנור . עם נייר אפיה מורחים ריבה מפזרים אגוזים קצוצים .
מוצאים את הבצק מהמקפיא ומגרדים במגרדת  מעל הריבה .
ואופים על חום 175 מעלות עד שמזהיב.
חותכים ומקררים מפזרים אבקת סוכר
*במקום 5 חלמונים בבצק אפשר להחליף  – 2 ביצים ותוספת של רבע כוס שמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version