קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

עוגת שוקולד וקוקוס מתאימה גם לפסח

 

 

Orly Tamam Kalif

 

עוגת בשכבות מדהימה

הכינה – אורלי תמם עפ”י מתכון של יונית צוקרמן

המרכיבים-

6 ביצים

כוס ורבע

2 כוסות קמח שקדים

אינסטנט פודינג שוקולד

2 כפות קקאו.

שכבת קוקוס –

שמנת מתוקה / שמנת צמחית

3 כפות אבקת סוכר

25 גר חמאה /רבע כוס שמן

200 גרם קוקוס

לקרם-

שמנת מתוקה / שמנת צמחית

כוס חלב /כוס חלב קוקוס /מים

אינסטנט פודינג שוקולד

כף קקאו

לגנאש –

שמנת מתוקה/שמנת צמחית

100 גר’ שוקולד מריר

כף אבקת סוכר.

וקישוט

שוקולד מריר וקוקוס

אופן ההכנה –

שכבת בסיס-

6 ביצים להקציף עם הסוכר במשך 5-6 דק

עד שנוצר לנו קצף תפוח .

להוסיף הפודינג שוקולד והקקאו ולהקציף עוד דקה.  להוסיף את השקדים הטחונים  ולקפל בעדינות להעביר לתבנית 24

נכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל170 מעלות. לחצי שעה אפיה .

לקרר טוב.

שכבת הקוקוס –

לחמם את השמנת החמאה ואבקת הסוכר במיקרו למשך דקה וחצי

להוציא לערבב להכניס את הקוקוס, לערבב את הקוקוס   ולמרוח על העוגה.

שכבת הקרם –

נכניס לקערה את כל המצרכים ונקציף עד שנקבל קרם נשפוך  מעל הקוקוס. וניישר.

הציפוי גנאש-

נכניס למיקרו  למשך 2 דק נערבב טוב טוב עד שאין גושים והכל יפה ומבריק נשפוך על העוגה

נכניס להקפאה של 5 שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version