אצלנו מאוד אוהבים את המנה הזו
אפשר עם כל סוג של פסטה
מאת – אלינור כהן
המרכיבים-
50 גר’ חמאה
בצל
3 שיני שום
פטריות טריות פרוסות
שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
גבינת פרמזן מגורדת חופן בנדיבות
אופן ההכנה –
ממיסים חמאה במחבת ומטגנים קלות בצל קצוץ,
מוסיפים 2- 3 שיני שום כתוש ופטריות ומטגנים יחד עוד כ2-3 דקות..
מוסיפים שמנת מתוקה ומתבלים במלח, פלפל (עדיף לבן)
ומעט אגוז מוסקט.
מביאים לרתיחה קלה וסוגרים את האש.
מכינים פסטה שאוהבים לפי ההוראות,
מעבירים לקערת הגשה.
שופכים את הרוטב ומערבבים היטב.
רצוי בהגשה להוסיף גבינת פרמז’ן מגורדת מעל.
בתאבון!!