מראש אני מציעה לכם… אל תכינו אותן!!!
הן ממכרות! סהרוני שקדים.
הכינה – רות דנינו
מקור- נטלי לוין
המרכיבים –
200 גרם חמאה /מרגרינה
קורט מלח
100 גרם אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
גרידה מלימון
2 כפות חלב או מים
200 גרם שקדים טחונים
כוס וחצי קמח
40 גרם – 4 כפות קורנפלור
כפית אבקת אפייה
לפיזור –
אבקת סוכר
אופן ההכנה-
מחממים תנור ל-165 מעלות
בקערת מיקסר עם וו הגיטרה מערבלים יחד חמאה, מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב לתערובת קרמית.
מוסיפים שקדים טחונים, קמח, קורנפלור ואבקת אפייה.
מערבלים עד שמתקבלים בצק אחיד.
נותנים לבצק מנוחה קצרה במקרר
יוצרים סהרונים.מניחים על גבי נייר אפייה במרווחים.
אופים במשך כ-12-15 דקות .
לבזוק אבקת סוכר