אהובה אדרי משתפת בשיטה הקלה שלה להכנת מטבוחה
אין צורך בקילוף העגבניות
הכי קל בעולם ויוצא כפי שאתם רואים מטבוחה מעלפת….
המרכיבים-
12-15 עגבניות אדומות בשלות ושטופות
ראש שום
3 פלפלים חריפים -או יותר
כף פפריקה בשמן מתוקה
מלח
פלפל שחור
כף רסק עגבניות
שמן
אופן ההכנה –
תחילה , את העגבניות אני מרסקת במעבד מזון,
מוסיפה שום כתוש ופלפלים חריפים פרוסים.
3-5 כפות שמן, פפריקה מתוקה, מלח, מעט פלפל שחור ומוסיפה גם כף רסק עגבניות .
מבשלת על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים.
וגם צריך לערבב מידי פעם.
תוך כדי הבישול וגם לקראת הסוף מוסיפה עוד קצת שמן.
סה”כ בערך כחצי כוס.
3 תגובות על “קבלו – שיטה חדשה להכנת מטבוחה”
אהובה יקרה כל האוכל שלך טעים פצצות וגם העוגות והעוגיות את תותחית😘😘😘😘
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים וטעימים
מה חדש פה, ואיפה נעלמה הקליפה…