קטגוריות
Uncategorized עוף ראש השנה

סופריטו צהוב ברוטב מעלף שלא תפסיקו לדבר עליו

 

שושנה אלון

 

 

הסופריטו הזה תכינו פעם אחת ותתאהבו

המרכיבים-

5 תפוחי אדמה חתוכים קוביות

5 מנות עוף

בצל גדול פרוס

כפית כורכום

כפית פפריקה

כפית אבקת שום

מלח לפי טעם

פלפל שחור גרוס

מעט צ’ילי חריף

אופן ההכנה –

נטגן במחבת את תפוחי האדמה

נתבל את חלקי העוף בתבלינים ונעסה מכל הצדדים.

בסיר נטגן את הבצל לקירמול טוב.

נכניס את חלקי העוף ונטגן אותם ממש טוב מכל צדדים.

נוסיף תפוחי אדמה מטוגנים ונכסה בכוס מים.

נעביר לאש הכי נמוכה ונבשל שעה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version