מקלות מלוחים פריכים
מתכון של ורד חדד
מאת – Shaked Itzhak
המרכיבים –
כוס חד פעמי חם
4 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
כף מלח
כף סוכר
כוס שמן
כוס מים פושרים
כוס שומשום
מעט קצח
אופן ההכנה –
בקערה לשים את כל המרכיבים היבשים.
ולאחר מכן נוסיף אליהם את השמן והמים.
אחרי שמתאחד הבצק , לחלק לשלוש .
כל חתיכה לשטח על תבנית אפייה , ולחלק למקלות .
אפשר למרוח בביצה ולפזר עוד שומשום.
לאפות בתנור על 170 מעלות בתחילה , ואם צריך להוריד ולהמשיך לאפות עד שהמקלות פריכים ומשחימים קלות.
לא מפסיקים לנשנש את זה כמו גרעינים, אין תחליף לזה!
3 תגובות על “אזהרה!! לא תפסיקו לנשנש – מקלות מלוחים פריכים”
כמה זמן סה״כ האפייה ?
כחצי שעה אולי יותר תלוי בתנור
נראה קל להכנה וטעים לנשנוש – תודה על השיתוף.