הלביבות האלה הן תמיד הצלחה
לביבות תפוחי אדמה נפלאות
כמה פשוט ככה זה טעים
ללא גלוטן
ללא קמח
מאת – נעמוני בקיש
המרכיבים-
5 יחידות תפו”א מבושל
ביצה
מעט כורכום
כפית אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
ניתן להוסיף עשבים ירוקים -פטרוזיליה וכו’
אופן ההכנה-
לדאוג שתפוחי האדמה המבושלים יהיו יבשים לבשל עם הקליפה לקלוף ואז לקרר במסננת.
למעוך את תפו”א לפירה
להוסיף את המצרכים הנוספים לערבב טוב.
להרתיח שמן במחבת שטוחה .
ליצור לביבות עם הכף או עם יד לחה .
לשים בשמן ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.
לא לגעת/להפוך עד שמזהיב בזמן הטיגון, שלא התפרקו.
בתאבון