קטגוריות
טבעוני סלטים

חמוצים מהירים בסגנון יפני שיטה מהירה תוך 3 שעות מוכן וטעים

Oscar Friedman
חמוצים יפנים
מאת – Oscar Friedman
המרכיבים – 
שימו איזה ירקות קשים שאתם רוצים, העיקר שיהיו שם גם מלפפונים חתוכים ,הם אלה שעושים את ההבדל!!
אני שמתי:
רבע כרוב
חצי כרובית
קולורבי
גזר
גמבה אדומה
וכמובן 2 מלפפונים
המשרה לצנצנת של 1.5 ליטר :
5 כוסות מים רגילים
1 כוס של חומץ טבעי
חצי לימון
5 כפות סוכר
2 כפות מלח
ס”מ של ג’ינג’ר קצוץ (אפשר להחליף בשום)
חצי לימון גדול סחוט
אפשר להוסיף קצת צ’ילי (לא חובה)
כפית שמן שומשום ממש לפני המזיגה (לא חובה)
אופן ההכנה – 
חותכים את הירקות איך שאוהבים גס , דק , מקלות , מטבעות הכל הולך .
מרתיחים את המשרה פרט לשמן .
דוחסים את הירקות בעדינות לתוך הצנצנת וממלאים כמעט עד לסוף.
שופכים על הירקות מהמשרה וממלאים את כל הצנצנת עד למעלה.
נותנים לזה לנוח כשעה שעתיים .
עד שמגיע לטמפרטורת החדר וכעקרון זה מוכן .
מומלץ בכל זאת לשים במקרר עד לאירוח , זה פשוט יותר טעים.
שמים בצלחת ללא הנוזלים .
ניתן לפזר קצת שומשום ו /או קצח , וכן אפשר קצת צילי מתוק או חריף .
בתאבון!
מרים עקרוני

7 תגובות על “חמוצים מהירים בסגנון יפני שיטה מהירה תוך 3 שעות מוכן וטעים”

לא הבנתי…אחרי שהתחמיץ רתח בסיר,להוסיף לסיר את הירקות ו “לבשל” יחד?? כמה זמן בישול?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version