קטגוריות
Uncategorized בשר חגים

תבשיל אסאדו וחומוס חלומי ברוטב מרוקאי חריף

Sima Arbid
איזה סיר מעלף וטעים
תבשיל אסאדו וחומוס מרוקאי אש
מאת – Sima Arbid
המרכיבים
קילו אסאדו קוביות
כוס חומוס (להשרות לילה או אפשר לקנות שקית סנפרוסט)
2 שיני שום
 גמבה אדומה
2 פלפל יבש אדום
פלפל יבש חריף (לא חובה)
לתיבול:
רבע כוס שמן חד פעמי קר
מלח
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה – 
לשים בסיר את החומוס המושרה, שן שום, חצי גמבה והפלפלים היבשים (אם אתם משתמשים בחומוס קפוא ומבושל אז  אין צורך לבשל )
למלא מים עד למעלה ולהרתיח בלי כלום רק את מה שכתבתי למשך שעה.
במקביל לקחת את קוביות האסאדו
ולסגור אותן במחבת כמה דק מכל צד.
להוסיף לסיר של החומוס.
אחרי שעה חשוב שישארו מים בסיר
אם נגמרים צריך להוסיף.
להוסיף את
השמן מעורבב עם  התבלינים.
ולסגור את הסיר לפחות שעה וחצי על אש לא גבוהה ושוב, אם צריך להוסיף מים תוסיפו.
להנמיך את האש לנמוך לעוד חצי שעה .
אפשר לצד התבשיל לשים אורז לבן, חלה או כל דבר שתרצו
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version