קטגוריות
Uncategorized דגים חגים

מתכון לקציצות טונה מטוגנות טעימות אשש

מלי מלכה

 

קציצות טונה

מאת – מלי מלכה

המרכיבים – 

2 תפוחי אדמה

2 גזרים

חבילת פטרוזיליה קצוצה דק דק

חבילת כוסברה קצוצה דק דק

חופן בצל ירוק קצוץ

כפית שום כתוש

4 ביצים טרופות

כוס פירורי לחם

2 קופסאות טונה (לסחוט היטב את הנוזלים)

כף פפריקה

כף כמון

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

2 כפות מים

2 כפות שמן

אופן ההכנה – 

לבשל את תפוחי האדמה והגזרים עד שרכים ולמעוך לפירה.

בקערה יחד עם הפירה , להוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה, הבצל הירוק, והשום ולערבב.

לאחר מכן, להוסיף את הביצים הטרופות, פירורי הלחם, והטונה לכל התערובת ולתבל.

לשים את המים והשמן ולערבב היטב לתערובת אחידה .

לעשות מהתערובת קציצות ולטגן במחבת עד שמזהיב מעט .

בתאבון!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version