קציצות טונה
מאת – מלי מלכה
המרכיבים –
2 תפוחי אדמה
2 גזרים
חבילת פטרוזיליה קצוצה דק דק
חבילת כוסברה קצוצה דק דק
חופן בצל ירוק קצוץ
כפית שום כתוש
4 ביצים טרופות
כוס פירורי לחם
2 קופסאות טונה (לסחוט היטב את הנוזלים)
כף פפריקה
כף כמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות מים
2 כפות שמן
אופן ההכנה –
לבשל את תפוחי האדמה והגזרים עד שרכים ולמעוך לפירה.
בקערה יחד עם הפירה , להוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה, הבצל הירוק, והשום ולערבב.
לאחר מכן, להוסיף את הביצים הטרופות, פירורי הלחם, והטונה לכל התערובת ולתבל.
לשים את המים והשמן ולערבב היטב לתערובת אחידה .
לעשות מהתערובת קציצות ולטגן במחבת עד שמזהיב מעט .
בתאבון!!!