קבב ביתי הכי טעים שיש בעל האש
מאת – יעל אליאב
המרכיבים –
קילו וחצי בשר בקר טחון
חופן שומן כבש טחון
מלח ופלפל שחור לפי טעם
כפית סודה לשתיה
2-3 בצלים קצוצים דק (אפשר גם טחונים/מגורדים)
פטרוזליה קצוצה דק
אם אוהבים שום אפשר להוסיף, אני לא אוהבת
אופן ההכנה –
בקערה נשים את כל מרכבי הקבב .
כדי שיצא קב טוב ואחיד , כדאי ללוש טוב אך לא מידי.
להעביר שוב לקירור “לתפוס טעמים”.
לעשות קציצות מהמסה וגם אותן כדאי לקרר שוב לפני הצלייה .
הכי טעים על גריל פחמים !
בהצלחה !!!