עוגת קרמבו וניל מעלפת
לפסח ללא גלוטן
המרכיבים-
לעוגה –
3 ביצים
30 גר חמאה מומסת
40 גר קורנפלור
2 כפות חלב מרוכז
קורט מלח
40 גר סוכר – 2 כפות גדושות
כפית וניל
לקרם –
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
30 גר אבקת סוכר 2 כפות
כפית תמצית וניל
לציפוי –
150 גר שוקולד לבן
רבע כוס שמנת מתוקה
כפית וניל
אופן הכנה –
מקציפים חלבונים עם סוכר
בקערה שניה מערבבים יחד את שאר המרכיבים.
מקפלים קצף לקערה השניה .
מערבבים לתערובת חלקה
אופים בתבנית 24
חצי שעה 170 מעלות.
לאחר קירור מכינים קצפת מקציפים יחד הכל ושמים מעל הבסיס של העוגה .
ציפוי – מחממים שמנת וממיסים את השוקולד
שופכים מעל העוגה ומקררים.