סחוג ירוק
מאת – שרית מאיר אופיר
המרכיבים –
קילו וחצי עד שניים של פלפל חריף ירוק
6 צרורות כוסברה
שני ראשי שום שלמים גדולים
כוס שמן
כף שטוחה מלח
כפית כמון
אופן ההכנה –
טוחנים את הפלפל החריף עם הכוסברה במטחנת בשר, שמים את התערובת במסננת עד שכל הנוזלים ניגרים!!
את השום טוחנים בנפרד!!
חשוב שהתערובת תהיה ללא נוזלים!!
כאשר התערובת מסוננת היטב נערבב פנימה את השום.
מוסיפים מלח וכמון ולפי הטעם והצחורך מתקנים – כן כן, צריך לטעום..
לבסוף נוסיף את השמן, ונערבב.
מתה על חריףףףף, בתיאבון!!!